View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Sep 17, 2019 10:34 am



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
 upload of pcap file still fails even after fixing the php.in 
Author Message

Joined: Fri Nov 06, 2009 4:22 am
Posts: 2
Reply with quote
Post upload of pcap file still fails even after fixing the php.in
Dear all,

I have installed xplico-0.5.2 on BackTrack 4 Beta. I still get the upload pcap file fail even after I fix the /etc/php5/apache2/php.ini as the FAQ said. Any clue to debug and solve this problem? Thanks.

Alan Lam


Fri Nov 06, 2009 4:30 am
Profile

Joined: Fri Nov 06, 2009 4:22 am
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: upload of pcap file still fails even after fixing the php.in
I finally solve the problem by chmod 777 /tmp
The backtrack4 I installed does not have 777 mode in /tmp by default


Fri Nov 06, 2009 8:20 am
Profile
Site Admin

Joined: Wed Sep 16, 2009 10:09 pm
Posts: 394
Reply with quote
Post Re: upload of pcap file still fails even after fixing the php.in
Well. :)


Fri Nov 06, 2009 2:58 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.