View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Aug 16, 2018 4:56 am



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
 "This version can be inaccurate in displaying Web pages." 
Author Message

Joined: Wed Feb 24, 2010 10:19 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post "This version can be inaccurate in displaying Web pages."
Hello everyone,
First congratulations for your impressive software!
I set up xplico 0.5.5 and it works quite fine.
But when I set the proxy, I get this message "This version can be inaccurate in displaying Web pages.".
What is the best and/or accurate version for displaying them?
Thanks in advance,
M


Thu Feb 25, 2010 3:13 am
Profile
Site Admin

Joined: Wed Sep 16, 2009 10:09 pm
Posts: 394
Reply with quote
Post Re: "This version can be inaccurate in displaying Web pages."
Hi mlistus,
the proxy implemented in XI (PHP proxy) is good but not perfect. This solution has limitations due to implementation in PHP.
For some time we are developing a better proxy called proxplico which has many more features and produces better results.
One thing the current proxy does not do is emulate correctly cookies, and many other things that would allow a more faithful regeneration of the page.
However, the solution now adopted is good, you do not you? ;)

Ciao.
Gianluca


Thu Feb 25, 2010 6:09 am
Profile WWW

Joined: Wed Feb 24, 2010 10:19 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: "This version can be inaccurate in displaying Web pages."
Hi Gianlucca,

For me, I found the results to be quite good, but I don't understand why that message was shown.

But can't you use a regular proxy for the job?

Also, there's a discrepancy I found with the current version. when I wanted to see the favicon from a pcap capture, I got the favicon of xplico, I guess if the proxy was running on another port, it wouldn't happen.

Keep up the good work,
M


Thu Feb 25, 2010 2:51 pm
Profile
Site Admin

Joined: Wed Sep 16, 2009 10:09 pm
Posts: 394
Reply with quote
Post Re: "This version can be inaccurate in displaying Web pages."
Hi mlistus
Quote:
Also, there's a discrepancy I found with the current version. when I wanted to see the favicon from a pcap capture, I got the favicon of xplico, I guess if the proxy was running on another port, it wouldn't happen.

Not dependent on the port. This is one of the reasons for the message.
This is a "bug" (a side effect of CakePHP used as proxy). To implement the proxy I had to change the core of CakePHP and upset its nature. Thus, the favicon and url like this:
http://fool/img/cake.power.png
http://fool/img/over_white.png
...
http://fool/files/open-flash-chart.swf
...
http://fool/css/facebookchat.css
...
will never be displayed correctly.

Quote:
But can't you use a regular proxy for the job?

No, because there are things that a traditional proxy does not, while the proxy of Xplico must do. For example, look for URLs based on the time and only in the sessions (DB) of the case (DB) and not in others (This is to emulate the original browser cache). Another example: manipulating cokies using both the HTTP request that the HTTP response. There are many other reasons.

This characteristic of regenerating the pages is one of the strengths of the system even though many do not notice. ;)

Ciao.
Gianluca


Thu Feb 25, 2010 7:26 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.