View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Jul 22, 2017 8:41 am



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Xplico 1.1 doesn't work in CLI 
Author Message

Joined: Thu Aug 21, 2014 3:32 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post Xplico 1.1 doesn't work in CLI
I tried to decode some pcap file (1 GB everyone) but xplico doesn't work in CLI.
I tried to launch it and the log says:


17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'llc' stack frame size: 80b with 1 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'fbwchat' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'telnet' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'webmail' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'msn' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'paltalk' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'arp' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'paltalk_exp' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'radiotap' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'icmpv6' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'ppi' stack frame size: 80b with 1 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'syslog' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'chdlc' stack frame size: 80b with 1 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'prism' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'null' stack frame size: 80b with 1 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'webymsg' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'tcp-grb' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [CORE]{c}-INFO: 'udp-grb' stack frame size: 64b with 0 info
17:32:39 [DISP]{c}-DEBUG: CLI Dispatcher

I tried to launch it from the pcap directory, from the source ones and from the installation ones.

Same result. The machine is a OpenSuse 13.1 64 bit


Fri Aug 22, 2014 7:45 am
Profile
Site Admin

Joined: Wed Sep 16, 2009 10:09 pm
Posts: 391
Reply with quote
Post Re: Xplico 1.1 doesn't work in CLI
Hi/Ciao darkpila,
can you send us the log file (I suppose that what you reported is partial)?
And if it is possible also a packet (only one... a tcp syn is sufficient) to understand if there is some problem in protocol stack (Xplico dissectors chain).

My email: g.costa{@T}xplico.org

Ciao
Gianluca


Fri Aug 22, 2014 4:55 pm
Profile WWW

Joined: Thu Aug 21, 2014 3:32 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: Xplico 1.1 doesn't work in CLI
I'll send you ASAP but I'm not sure that is the file. I've twelve different files and xpplico doesn't work for any of them


Mon Aug 25, 2014 3:02 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.