Xplico.org
http://forum.xplico.org/

I cant install Xplico 0.71 with "helloworld" Dissector
http://forum.xplico.org/viewtopic.php?f=4&t=518
Page 1 of 1

Author:  luismarichal [ Wed Jun 13, 2012 5:01 pm ]
Post subject:  I cant install Xplico 0.71 with "helloworld" Dissector

I'm using page "Building A Basic Dissector Module (over tcp)" from the wiki.
I create the folder helloworld/ inside of dissectors/ with the files: helloworld.c, helloworld.h & Makefile. I follow the rest of instructions guides but when i try to apply the command "make install". I get the following error message:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
make[2]: Entering directory `/usr/local/src/xbuild/xplico/dissectors/helloworld'
make[2]: *** No rule to make target `dis_log.o', needed by `dis_helloworld.so'. Stop.
make[2]: Leaving directory `/usr/local/src/xbuild/xplico/dissectors/helloworld'
make[1]: *** [subdir] Error 1
make[1]: Leaving directory `/usr/local/src/xbuild/xplico/dissectors'
make: *** [subdir] Error 1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Some body can help me?

Author:  gianluca.costa [ Wed Jun 13, 2012 7:25 pm ]
Post subject:  Re: I cant install Xplico 0.71 with "helloworld" Dissector

Hi,
I suppose that your problem is only due to the compilation procedure.
Before do "make" the first time, you must do "make clean".
Then to fix your problem (or part of it):
Code:
make clean
make


Ciao.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/