Xplico.org
http://forum.xplico.org/

Segmentation Fault
http://forum.xplico.org/viewtopic.php?f=4&t=508
Page 1 of 1

Author:  ivy huang [ Sat Mar 31, 2012 10:18 am ]
Post subject:  Segmentation Fault

hi,i am a beginner, i have a serious problem during the test xplico,please help me,thanks!
Attach file。。

Author:  gianluca.costa [ Sat Mar 31, 2012 10:35 am ]
Post subject:  Re: Segmentation Fault

Hi ivy,
what version are you using?
Can you send us (bug[@]xplico.org or post here) the pcap files on /opt/xplico/pol_1/sol_1/raw/* ?

Ciao.

Author:  ivy huang [ Sat Mar 31, 2012 11:14 am ]
Post subject:  Re: Segmentation Fault

hi,sorry ,
no pcap file because i Prohibit writing to pcap file;
version:xplico-1.0.0

Can not see the problem from xml file or txt file?

Author:  ivy huang [ Sat Mar 31, 2012 11:49 am ]
Post subject:  Re: Segmentation Fault

hi,
open pcap file:
error:pcap: File has 406140-byte packet, bigger than maximum of 65535

attachment:

Author:  gianluca.costa [ Sat Mar 31, 2012 2:54 pm ]
Post subject:  Re: Segmentation Fault

Quote:
Can not see the problem from xml file or txt file?

In your case no. But with the xml we can reduce the analysis time.

There is not the file attached. If you do not want post the pcap you can send me a link (from your site) where I can download the file.

Author:  ivy huang [ Sun Apr 01, 2012 9:21 am ]
Post subject:  Re: Segmentation Fault

hi,
this problem had been resolved,maybe i added some debug print statements,tks.

Author:  gianluca.costa [ Sun Apr 01, 2012 9:28 am ]
Post subject:  Re: Segmentation Fault

Hi
the problem is a bug.
Please give me more information about:
Code:
maybe i added some debug print statements

or post the patch.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/