View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jun 17, 2019 8:40 pm



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
 [qestion]Xplico interface not working 
Author Message

Joined: Fri Nov 12, 2010 10:28 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post [qestion]Xplico interface not working
Hello,

I cannot see the login interface in my firefox by connecting to : http://localhost:80. What I can see is:

It works!
This is the default web page for this server.
The web server software is running but no content has been added, yet.

My system configuration is:
Ubuntu 10.04 32-bit
xplico_0.6.0_i386.deb

I have been searching the Xplico wiki and couldn't find the answer.

Thanks.

Jankins


Fri Nov 12, 2010 10:35 pm
Profile

Joined: Wed Sep 16, 2009 10:45 pm
Posts: 128
Reply with quote
Post Re: [qestion]Xplico interface not working
Hello,

Xplico web interface by default is at http://localhost:9876

Carlos.


Sat Nov 13, 2010 2:17 am
Profile

Joined: Fri Nov 12, 2010 10:28 pm
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: [qestion]Xplico interface not working
carlos.gacimartin wrote:
Hello,

Xplico web interface by default is at http://localhost:9876

Carlos.


Thanks so much. I guess I didn't read the manual carefully enough.

Jankins


Sun Nov 14, 2010 7:54 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.