View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Oct 17, 2019 5:09 am



Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 not reading PCAPs generated from STM data 
Author Message
Site Admin

Joined: Wed Sep 16, 2009 10:09 pm
Posts: 394
Reply with quote
Post Re: not reading PCAPs generated from STM data
Quote:
whats the solution in that case.

Develop a dissector
Quote:
Do you have a patch for this ?

No, and I have not a Cisco for testing (and/or generate pcap).
There seems not to be a complex protocol, but I should be studying the protocol.

Gianluca


Fri Sep 03, 2010 4:53 pm
Profile WWW

Joined: Tue Aug 31, 2010 1:31 pm
Posts: 21
Reply with quote
Post Re: not reading PCAPs generated from STM data
Dear Gianluca,

Can you kindly provide a patch for the same. (CISCO HDLC)

Regards

vsharm


Tue Sep 07, 2010 8:09 am
Profile
Site Admin

Joined: Wed Sep 16, 2009 10:09 pm
Posts: 394
Reply with quote
Post Re: not reading PCAPs generated from STM data
Hi
Only if you send me some pcap with this protocol. If I have not these pcaps I can not do the testing and debugging.


Wed Sep 08, 2010 5:24 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.