View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Oct 16, 2019 5:16 am



Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
 problem running console mode 
Author Message

Joined: Wed Aug 25, 2010 11:36 am
Posts: 4
Reply with quote
Post problem running console mode
Hey all,

I'll love to get help with this.
when I try running './xplico -m rltm -i eth0' it says
'error: unable to open file config/xplico_cli.cfg'

when I tried 'xplico -c /opt/xplico/cfg/xplico_cli.cfg -m rltm -i eth0'
it output no error and it seems that everything is o.k but then it's stop running with doing nothing.

Thank you!


Wed Aug 25, 2010 1:21 pm
Profile
Site Admin

Joined: Wed Sep 16, 2009 10:09 pm
Posts: 394
Reply with quote
Post Re: problem running console mode
Quote:
it output no error and it seems that everything is o.k but then it's stop running with doing nothing.

There may be two possibilities:
- Interface eth0 not pass data
- Problem with verifying checksum
Make a capture with Wireshark and then process the pcap with Xplico.
Disable the cheksum verification:
xplico -c /opt/xplico/cfg/xplico_cli_nc.cfg -m pcap -f file.pcap

Ciao.
Gianluca


Mon Aug 30, 2010 5:14 am
Profile WWW

Joined: Wed Aug 25, 2010 11:36 am
Posts: 4
Reply with quote
Post Re: problem running console mode
hey,
I've disabled the checksum verification as explained in -
http://wiki.xplico.org/doku.php?id=tips ... _verificat
then I've tried -
xplico -c /opt/xplico/cfg/xplico_cli_nc.cfg -m pcap -f file.pcap
where file.pcap is a sample pcap file I've downloaded from xplico.org
xplico writes "configuration file found!" to the screen and dies.
it might be writing a file, I just don't know which.

thanks!


Thu Sep 02, 2010 12:40 pm
Profile
Site Admin

Joined: Wed Sep 16, 2009 10:09 pm
Posts: 394
Reply with quote
Post Re: problem running console mode
Hi,
can you repeat the test with -l option?
ie: xplico -l -c /opt/xplico/cfg/xplico_cli_nc.cfg -m pcap -f file.pcap

What is the file file.cap?

Ciao.
Gianluca


Fri Sep 03, 2010 5:08 am
Profile WWW

Joined: Wed Aug 25, 2010 11:36 am
Posts: 4
Reply with quote
Post Re: problem running console mode
now I can actually see the log. thanks!
but I was wondering if the console mode creates pol and sol folders as it creates in the gui mode?


Mon Sep 13, 2010 2:13 pm
Profile

Joined: Wed Aug 25, 2010 11:36 am
Posts: 4
Reply with quote
Post Re: problem running console mode
and file.pcap is a sample pcap file I've downloaded from xplico.org


Mon Sep 13, 2010 2:16 pm
Profile
Site Admin

Joined: Wed Sep 16, 2009 10:09 pm
Posts: 394
Reply with quote
Post Re: problem running console mode
Quote:
but I was wondering if the console mode creates pol and sol folders as it creates in the gui mode?

CLI and XI are very different and they are not compatible with each other. The xplico console (CLI) does not generate either POL or SOL.


Tue Sep 14, 2010 5:12 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.